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  1. Heraclidae
    Autor*in: Euripides
    Erschienen: 1993
    Verlag:  Oxford University Press, [Oxford]

    Bayerische Staatsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek der LMU München
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (URL des Erstveröffentlichers)
    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Wilkins, John (Hrsg.)
    Sprache: Griechisch, alt (bis 1453)
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780191849657
    Weitere Identifier:
    RVK Klassifikation: FH 24040
    Schlagworte: Übersetzung; Chorlied
    Weitere Schlagworte: Heracles / (Greek mythological character) / Drama; Euripides (ca. 485/480 v. Chr.-406 v.Chr.): Heraclidae; Euripides (ca. 485/480 v. Chr.-406 v.Chr.): Hercules
    Umfang: 1 Online-Ressource
    Bemerkung(en):

    Published online: May 2017. - Includes index

  2. Food in the Ancient World
    Erschienen: 2009
    Verlag:  John Wiley & Sons, New York, NY

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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781405154703; 1405154705
    Weitere Identifier:
    9781405154703
    Schriftenreihe: Ancient Cultures
    Weitere Schlagworte: (Produktform)Electronic book text; (BISAC Subject Heading)LAN000000; (VLB-Produktgruppen)TN000; (VLB-WN)9567: Nonbooks, PBS / Klassische Sprachwissenschaft, Literaturwissenschaft
    Umfang: Online-Ressource
    Bemerkung(en):

    Lizenzpflichtig

  3. A companion to food in the ancient world
    Beteiligt: Wilkins, John (HerausgeberIn); Nadeau, Robin (HerausgeberIn)
    Erschienen: 2015
    Verlag:  Wiley-Blackwell, Chichester, West Sussex, UK

    A Companion to Food in the Ancient World presents a comprehensive overview of the cultural aspects relating to the production, preparation, and consumption of food and drink in antiquity. Provides an up-to-date overview of the study of food in the... mehr

    Zugang:
    Hochschule Aalen, Bibliothek
    eBook Wiley
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    Technische Universität Chemnitz, Universitätsbibliothek
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    Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek Dresden
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Leipzig
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Mannheim
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    keine Fernleihe

     

    A Companion to Food in the Ancient World presents a comprehensive overview of the cultural aspects relating to the production, preparation, and consumption of food and drink in antiquity. Provides an up-to-date overview of the study of food in the ancient world. Addresses all aspects of food production, distribution, preparation, and consumption during antiquity. Features original scholarship from some of the most influential North American and European specialists in Classical history, ancient history, and archaeology. Covers a wide geographical range from Britain to ancient Asia, including Egypt and Mesopotamia, Asia Minor, regions surrounding the Black Sea, and China. Considers the relationships of food in relation to ancient diet, nutrition, philosophy, gender, class, religion, and more

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Wilkins, John (HerausgeberIn); Nadeau, Robin (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781118878194; 1118878191; 9781118878231; 111887823X; 9781118878255; 1118878256
    Weitere Identifier:
    RVK Klassifikation: LG 7100
    Schriftenreihe: Wiley online library
    Blackwell companions to the ancient world
    Schlagworte: Gastronomy; Food habits; Dinners and dining; Latin literature; Greek literature; Food in literature; Dinners and dining in literature; Food in literature; Dinners and dining in literature; Dinners and dining; Latin literature; Greek literature; Gastronomy; Food habits; Dinners and dining; Food habits; Gastronomy; Greek literature; Latin literature; Dinners and dining in literature; Food in literature; Food habits; Gastronomy; Greek literature; Latin literature; Antike; Nahrung; Lebensmittel; Ernährung; Ess- und Trinksitte; SOCIAL SCIENCE ; Agriculture & Food; Criticism, interpretation, etc; History; HISTORY ; Ancient ; General; Dinners and dining
    Umfang: 1 Online-Ressource (XII, 457 Seiten), Illustrationen
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index. - Description based on print version record and CIP data provided by publisher

  4. Heraclidae
    Autor*in: Euripides
    Erschienen: 2017
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford

    Zugang:
    Resolving-System (Click for access to e-book)
    Resolving-System (Connect to Oxford Scholarly Editions e-book)
    Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek Dresden
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Wilkins, John (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch; Griechisch, alt (bis 1453)
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780191849657; 0191849650
    Weitere Identifier:
    RVK Klassifikation: FH 24040 ; FH 24012
    Schriftenreihe: Array
    Schlagworte: Heracles; Drama
    Weitere Schlagworte: Heracles (Greek mythological character)
    Umfang: 1 Online-Ressource (xxxviii, 200 Seiten)
    Bemerkung(en):

    Previously issued in print: 1993

    Includes index

    Zielgruppe - Audience: Specialized

  5. Food in European literature
    Beteiligt: Wilkins, John
    Erschienen: 1996
    Verlag:  Intellect Books, Exeter, UK ; EBSCO Industries, Inc., Birmingham, AL, USA

    Bibliothek der Hochschule Mainz, Untergeschoss
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Wilkins, John
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 0585206880; 9780585206882
    Schriftenreihe: Europa ; v. 2, no. 4
    Umfang: 1 Online-Ressource (64 pages), Illustrations
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references

  6. The rivals of Aristophanes
    studies in Athenian old comedy
    Erschienen: 2000
    Verlag:  Duckworth and the Classical Press of Wales, London ; EBSCO Industries, Inc., Birmingham, AL, USA

    Due to the scarcity of surviving texts by other poets, it is easy to forget that Aristophanes wrote for competition and that rivalry was an important component in the rhetoric of his comedies, especially Clouds and Knights . This important study,... mehr

    Bibliothek der Hochschule Mainz, Untergeschoss
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    Due to the scarcity of surviving texts by other poets, it is easy to forget that Aristophanes wrote for competition and that rivalry was an important component in the rhetoric of his comedies, especially Clouds and Knights . This important study, comprising 26 essays by leading international scholars presented at a conference held at the Institute of Classical Studies in London in 1996, aims to promote a better understanding of Aristophanes' work by assessing that of his many rivals, including Cratinus, Hermippus and Eupolis, who regularly triumphed over Aristophanes at major civic festivals.

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Harvey, David; Wilkins, John; Dover, K. J.
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781905125906; 1905125909; 9781905125920; 1905125925
    Umfang: 1 Online-Ressource (xx, 556 pages), Illustrations, facsimile
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references (pages 527-544) and indexes

  7. Alternative service delivery revisited
    Autor*in: Wilkins, John
    Erschienen: March 2011
    Verlag:  Commonwealth Secretariat, London

    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (kostenfrei)
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780850929157
    Schriftenreihe: Commonwealth Secretariat discussion paper ; number 10
    Umfang: 1 Online-Ressource (circa 12 Seiten), Illustrationen