Filtern nach
Letzte Suchanfragen

Ergebnisse für *

Zeige Ergebnisse 1 bis 4 von 4.

  1. The philosophy of wine
    a case of truth, beauty, and intoxication
    Erschienen: [2010]; © 2010
    Verlag:  McGill-Queen's University Press, Montréal [Québec] ; Ithaca [New York]

    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden / Hochschulbibliothek Amberg
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden, Hochschulbibliothek, Standort Weiden
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 077359471X; 9780773594715
    Auflage/Ausgabe: [CEL version]
    Schlagworte: Vin / Philosophie; Esthétique; COOKING / General; PHILOSOPHY / General; Philosophie; Ästhetik; Wine; Wine tasting; Aesthetics
    Umfang: 1 online resource (x, 189 pages)
    Bemerkung(en):

    Introduction -- The experience of wine : tasting, smelling and knowing -- The language of wine : chemicals, metaphors and imagination -- The case for objectivity I : realism, pluralism and expertise -- The case for objectivity II : relativism, evaluation and disagreement -- The aesthetic value of wine : beauty, art, meaning and expression -- Conclusion: Truth, beauty and intoxication

  2. The aesthetics of wine
    Erschienen: 2012
    Verlag:  John Wiley & Sons, Chichester, West Sussex

    Technische Hochschulbibliothek Rosenheim
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (URL des Erstveröffentlichers)
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781118323847; 111832384X; 9781118323854; 1118323858; 9781118323861; 1118323866; 9781118323878; 1118323874
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: New directions in aesthetics ; 13
    Schlagworte: PHILOSOPHY / Aesthetics; Philosophie; Ästhetik; Wine / Philosophy; Wine tasting
    Umfang: 1 Online-Ressource
    Bemerkung(en):

    Machine generated contents note: Introduction 1. Basic Concepts 2. Wine as an Object 3. Wine and Cognition 4. Aesthetic Attributes 5. Taste and Expertise 6. The Wineworld Bibliography

    "The Aesthetics of Wine shows that discussing wine within the framework of aesthetics both benefits our understanding of wine as a phenomenon, while also challenging some of the basic assumptions of the tradition of aesthetics. Analyzes the appreciation of wine as an aesthetic practice. Tackles prejudices against bodily senses, showing how they distort traditional aesthetic theory Represents the beginnings of a reformulation of general aesthetics"--

    "Analyzes the appreciation of wine as an aesthetic practice"--

    Includes bibliographical references and index

  3. The philosophy of wine
    a case of truth, beauty, and intoxication
    Erschienen: 2010
    Verlag:  Acumen, Durham

    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781844652501; 9781844654819
    Schlagworte: Philosophie; Ästhetik; Wine / Philosophy; Wine tasting; Aesthetics
    Umfang: 1 Online-Ressource (x, 189 p)
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references (p. 183-185) and index

  4. The philosophy of wine
    a case of truth, beauty, and intoxication
    Erschienen: 2010; © 2010
    Verlag:  McGill-Queen's University Press, Montreal

    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780773538382; 9780773594715
    Schlagworte: Philosophie; Ästhetik; Wine; Wine tasting; Aesthetics
    Umfang: 1 online resource (201 pages)
    Bemerkung(en):

    Description based on print version record