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  1. Preferences for sustainability and supply chain essential worker conditions
    survey evidence during COVID-19
    Erschienen: 2021
    Verlag:  Department of Agricultural and Resource Economics, UCB, UC Berkeley, [Berkeley, CA]

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    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: CUDARE working papers
    Schlagworte: Choice experiments; Discrete choice model; Willingness to pay; Labels; Information; Sustainability; Food production; Meat; Safe working Conditions; COVID-19
    Umfang: 1 Online-Ressource (circa 56 Seiten), Illustrationen
  2. Cultured meat: promises and challenges
    Autor*in: Treich, Nicolas
    Erschienen: February 2021
    Verlag:  Toulouse School of Economics, [Toulouse]

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    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
    VS 330
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Working papers / Toulouse School of Economics ; no 1197
    Schlagworte: Meat; cultured meat; food innovation; meat consumption; meat production,climate change; pollution; land use; animal welfare; regulation
    Umfang: 1 Online-Ressource (circa 33 Seiten), Illustrationen
  3. The meat paradox
    eating, empathy and the future of meat
    Erschienen: 2022
    Verlag:  Little, Brown, London

    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2023/4788
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Mannheim
    500 EC 1879 P429
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9781408713815; 9781408713808
    RVK Klassifikation: EC 1879
    Schlagworte: Meat; Veganism
    Umfang: xxiii, 360 Seiten, 24 cm
  4. Meat culture
    Beteiligt: Potts, Annie (HerausgeberIn)
    Erschienen: [2017]; © 2017
    Verlag:  Brill, Leiden

    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2016/9189
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    VKK-D18/105
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    MS 5560 P871
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    Bereich Soziologie
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Potts, Annie (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9789004325845
    RVK Klassifikation: MR 7200 ; MS 9800 ; MS 5560 ; EC 1879
    Schriftenreihe: Human-animal studies ; Volume 17
    Schlagworte: Meat; Meat; Meat industry and trade; Meat industry and trade
    Umfang: xii, 295 Seiten, Illustrationen, 25 cm
    Bemerkung(en):

    Literaturangaben und Index

  5. Meat culture
    Beteiligt: Potts, Annie (HerausgeberIn)
    Erschienen: [2017]; ©2017
    Verlag:  Brill, Leiden

    What is Meat Culture? / Annie Potts -- Derrida and The Sexual Politics of Meat / Carol J. Adams and Matthew Calarco -- Rotten to the Bone : Discourses of Contamination and Purity in the European Horsemeat Scandal / Nik Taylor and Jordan McKenzie --... mehr

    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2016/9189
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    VKK-D18/105
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    MS 5560 P871
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2018 A 9599
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    Bereich Soziologie
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Leipzig
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Mannheim
    500 EC 1879 P871
    keine Fernleihe

     

    What is Meat Culture? / Annie Potts -- Derrida and The Sexual Politics of Meat / Carol J. Adams and Matthew Calarco -- Rotten to the Bone : Discourses of Contamination and Purity in the European Horsemeat Scandal / Nik Taylor and Jordan McKenzie -- Live Exports, Animal Advocacy, Race and 'Animal Nationalism' / Jacqueline Dalziell and Dinesh Joseph Wadiwel -- The Whopper Virgins : Hamburgers, Gender, and Xenophobia in Burger King's Hamburger Advertising / Vasile Stanescu -- With Care for Cows and a Love for Milk : Affect and Performance in Swedish Dairy Industry Marketing Strategies / Tobias Linne and Helena Pedersen -- "Peace and Quiet and Open Air" : The Old Cow Project / Melissa Boyde -- "Do You Know Where the Light Is?" : Factory Farming and Industrial Slaughter in Michel Faber's Under the Skin / Kirsty Dunn -- Down on the Farm : Why do Artists Avoid 'Farm' Animals as Subject Matter? / Yvette Watt -- The Provocative Elitism of 'Personhood' for Nonhuman Creatures in Animal Advocacy Parlance and Polemics / Karen Davis -- "I Need Fish Fingers and Custard" : The Irruption and Suppression of Vegan Ethics in Doctor Who / Matthew Cole and Kate Stewart -- On Ambivalence and Resistance : Carnism and Diet in Multi-species Households / Erika Cudworth -- Negotiating Social Relationships in the Transition to Vegan Eating Practices / Richard Twine -- Critical Ecofeminism : Interrogating 'Meat,' 'Species,' and 'Plant' / Greta Gaard

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Potts, Annie (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9789004325869; 9789004325845
    RVK Klassifikation: EC 1879 ; MS 5560 ; MS 9800 ; MR 7200
    Schriftenreihe: Human-animal studies ; volume 17
    Schlagworte: Meat; Meat; Meat industry and trade; Meat industry and trade; Meat; Meat; Meat industry and trade; Meat industry and trade
    Umfang: XII, 295 Seiten, Illustrationen, Diagramme, 25 cm
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  6. Mandatory livestock reporting
    hearing before the Committee on Agriculture, House of Representatives, One Hundred Seventh Congress, first session, May 24, 2001
    Erschienen: 2001
    Verlag:  US Gov. Print. Off., Washington

    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
    B 321897
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    Schlagworte: Nutztiere; Preis; Viehmarkt; Marktforschung; USA; Livestock; Meat; Meat industry and trade
    Umfang: III, 23 S
  7. Scriptural prohibitions on meat-eating
    Erschienen: 2009
    Verlag:  Sri Haridas Shastri, Vrindavan, District Mathura <U.P.>

    Centre for Asian and Transcultural Studies (CATS), Abteilung Südasien
    rel 51 A 12/3280
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Index theologicus der Universitätsbibliothek Tübingen
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Haridāsaśāstrī
    Sprache: Englisch; Sanskrit
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    Auflage/Ausgabe: 1. English ed.
    Schlagworte: Meat
    Umfang: 63 S., Ill., 21 cm
    Bemerkung(en):

    Colour ill. on p. [2 & 3] of cover. - Includes verses in Sanskrit (roman); with English translation

  8. Tenderloin
    Autor*in: Sorman, Joy
    Erschienen: 2024; ©2024
    Verlag:  Restless Books, Amherst, MA

    Intro -- Title Page -- Copyright -- I -- II -- III -- Author's Acknowledgments -- About the Author -- Back Cover. mehr

    Zugang:
    Aggregator (lizenzpflichtig)
    Hochschulbibliothek Friedensau
    Online-Ressource
    keine Fernleihe

     

    Intro -- Title Page -- Copyright -- I -- II -- III -- Author's Acknowledgments -- About the Author -- Back Cover.

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Vergnaud, Lara (MitwirkendeR)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9781632063625
    Auflage/Ausgabe: 1st ed.
    Schlagworte: Butchers (Persons); Meat; Butcher shops; Slaughtering and slaughter-houses; Meat industry and trade; Novels; Romans
    Umfang: 1 online resource (84 pages)
    Bemerkung(en):

    Description based on publisher supplied metadata and other sources