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  1. Preferences for sustainability and supply chain essential worker conditions
    survey evidence during COVID-19
    Erschienen: 2021
    Verlag:  Department of Agricultural and Resource Economics, UCB, UC Berkeley, [Berkeley, CA]

    Zugang:
    Verlag (kostenfrei)
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    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: CUDARE working papers
    Schlagworte: Choice experiments; Discrete choice model; Willingness to pay; Labels; Information; Sustainability; Food production; Meat; Safe working Conditions; COVID-19
    Umfang: 1 Online-Ressource (circa 56 Seiten), Illustrationen
  2. Cultured meat: promises and challenges
    Autor*in: Treich, Nicolas
    Erschienen: February 2021
    Verlag:  Toulouse School of Economics, [Toulouse]

    Zugang:
    Verlag (kostenfrei)
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    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
    VS 330
    keine Fernleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Working papers / Toulouse School of Economics ; no 1197
    Schlagworte: Meat; cultured meat; food innovation; meat consumption; meat production,climate change; pollution; land use; animal welfare; regulation
    Umfang: 1 Online-Ressource (circa 33 Seiten), Illustrationen