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  1. Literature and the senses
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (HerausgeberIn); Robertson, Elizabeth (HerausgeberIn)
    Erschienen: [2023]
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford, United Kingdom

    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2023 A 8596
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (HerausgeberIn); Robertson, Elizabeth (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780192843777
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Schlagworte: Senses and sensation in literature
    Umfang: xix, 519 Seiten, 25 cm
  2. Literature and the senses
    Erschienen: [2023]; © 2023
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford

    Bayerische Staatsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Hrsg.); Robertson, Elizabeth (Hrsg.)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 9780192843777
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Schlagworte: Tastwahrnehmung <Motiv>; Sehen <Motiv>; Geschmack <Motiv>; Geruch <Motiv>; Hören <Motiv>; Sinn <Motiv>; Literatur
    Weitere Schlagworte: Senses and sensation in literature; Sens et sensations dans la littérature; Senses and sensation in literature
    Umfang: xix, 519 Seiten, Illustrationen, Noten, 25,3 cm
  3. Literature and the senses
    Erschienen: [2023]
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford, United Kingdom

    Zugang:
    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden / Hochschulbibliothek Amberg
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    Hochschulbibliothek Ansbach
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    Staatliche Bibliothek, Schloßbibliothek
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    Universitätsbibliothek Augsburg
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    Staatsbibliothek Bamberg
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    Universitätsbibliothek Bamberg
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    Universitätsbibliothek Bayreuth
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    Landesbibliothek Coburg
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    Universitätsbibliothek Eichstätt-Ingolstadt
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    Universitätsbibliothek Erlangen-Nürnberg, Hauptbibliothek
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    Kunsthistorisches Institut in Florenz, Max-Planck-Institut, Bibliothek
    Hochschule Weihenstephan-Triesdorf, Zentralbibliothek
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    Hochschulbibliothek Ingolstadt
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    Hochschule Kempten, Hochschulbibliothek
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    Hochschule Landshut, Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Bibliothek
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    Deutsches Museum, Bibliothek
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    Hochschule München, Bibliothek
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    Landesamt für Digitalisierung, Breitband und Vermessung, Bibliothek
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    Technische Universität München, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek der LMU München
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    Zentralinstitut für Kunstgeschichte, Bibliothek
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    Hochschule für angewandte Wissenschaften Neu-Ulm, Hochschulbibliothek
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    Universität der Bundeswehr München, Universitätsbibliothek
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    Technische Hochschule Nürnberg Georg Simon Ohm, Bibliothek
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    Deutsches Forum für Kunstgeschichte, Bibliothek
    Universitätsbibliothek Passau
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    Leibniz-Institut für Ost- und Südosteuropaforschung, Bibliothek
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    OTH- Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg, Hochschulbibliothek
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    Staatliche Bibliothek Regensburg
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    Universitätsbibliothek Regensburg
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    Bibliotheca Hertziana - Max-Planck-Institut für Kunstgeschichte
    Universitätsbibliothek Würzburg
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (kostenfrei)
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Hrsg.); Robertson, Elizabeth (Hrsg.)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780191926457
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Schlagworte: Tastwahrnehmung <Motiv>; Sehen <Motiv>; Geschmack <Motiv>; Geruch <Motiv>; Hören <Motiv>; Sinn <Motiv>; Literatur
    Umfang: 1 Online-Ressource (xix, 519 Seiten)
  4. Literature and the senses
    Erschienen: [2023]
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford, United Kingdom

    Zugang:
    Resolving-System (kostenfrei)
    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
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    Europa-Universität Viadrina, Universitätsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (kostenfrei)
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    Quelle: Staatsbibliothek zu Berlin
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Hrsg.); Robertson, Elizabeth (Hrsg.)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780191926457
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Schlagworte: Tastwahrnehmung <Motiv>; Sehen <Motiv>; Geschmack <Motiv>; Geruch <Motiv>; Hören <Motiv>; Sinn <Motiv>; Literatur
    Umfang: 1 Online-Ressource (xix, 519 Seiten)
  5. Literature and the senses
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (HerausgeberIn); Robertson, Elizabeth (HerausgeberIn)
    Erschienen: 2023
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford

    This collection of essays breaks new ground in the field of sensory studies. Organized around the five traditional senses, followed by a section on multisensoriality, the collection facilitates a dialogue between scholars working on literature... mehr

    Zugang:
    Resolving-System (kostenfrei)
    Leibniz-Zentrum Moderner Orient, Bibliothek, Geisteswissenschaftliche Zentren Berlin e.V.
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    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Technische Universität Chemnitz, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule für Musik 'Carl Maria von Weber', Hochschulbibliothek
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    Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek Dresden
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Technische Universität Bergakademie Freiberg, Bibliothek 'Georgius Agricola'
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Hochschule Anhalt , Hochschulbibliothek
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    Hochschule für Technik, Wirtschaft und Kultur Leipzig, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Leipzig
    keine Fernleihe
    Leuphana Universität Lüneburg, Medien- und Informationszentrum, Universitätsbibliothek
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Mannheim, Bibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Mannheim
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    Hochschule Mittweida (FH), Hochschulbibliothek
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Jade Hochschule Wilhelmshaven/Oldenburg/Elsfleth, Campus Oldenburg, Bibliothek
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    Jade Hochschule Wilhelmshaven/Oldenburg/Elsfleth, Campus Elsfleth, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universität Ulm, Kommunikations- und Informationszentrum, Bibliotheksservices
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    Jade Hochschule Wilhelmshaven/Oldenburg/Elsfleth, Campus Wilhelmshaven, Bibliothek
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    Hochschule Zittau / Görlitz, Hochschulbibliothek
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    Westsächsische Hochschule Zwickau, Bibliothek
    E-Book Oxford EBS
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    This collection of essays breaks new ground in the field of sensory studies. Organized around the five traditional senses, followed by a section on multisensoriality, the collection facilitates a dialogue between scholars working on literature written from the Middle Ages to the present day.

     

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    Quelle: Staatsbibliothek zu Berlin
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (HerausgeberIn); Robertson, Elizabeth (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780191926457
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Oxford scholarship online
    Schlagworte: Senses and sensation in literature; Literature; Literature: history & criticism
    Umfang: 1 Online-Ressource (xix, 519 Seiten), Illustrationen
    Bemerkung(en):

    Also issued in print: 2023. - "This is an open access publication, available online and distributed under the terms of a Creative Commons Attribution - Non Commercial - No Derivatives 4.0 International licence (CC BY-NC-ND 4.0)"-Title page verso. - Includes bibliographical references and index. - Description based on online resource; title from home page (viewed on August 31, 2023)

  6. Literature and the senses
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Herausgeber); Robertson, Elizabeth (Herausgeber)
    Erschienen: [2023]
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford

    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
    Q 91.465.15
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Herausgeber); Robertson, Elizabeth (Herausgeber)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780192843777
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Schlagworte: Literatur; Tastsinn <Motiv>; Geruchssinn <Motiv>; Hören <Motiv>; Geschmackssinn <Motiv>; Sehen <Motiv>
    Umfang: xix, 519 Seiten
  7. Literature and the senses
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Herausgeber); Robertson, Elizabeth (Herausgeber)
    Erschienen: [2023]
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford

    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
    Q 91.465.15
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Fachkatalog AVL
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Herausgeber); Robertson, Elizabeth (Herausgeber)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780192843777
    Schriftenreihe: Oxford twenty-first century approaches to literature
    Schlagworte: Literatur; Tastsinn <Motiv>; Geruchssinn <Motiv>; Hören <Motiv>; Geschmackssinn <Motiv>; Sehen <Motiv>
    Umfang: xix, 519 Seiten
  8. Literature and the Senses
    Erschienen: 2023; ©2023
    Verlag:  Oxford University Press, Incorporated, Oxford

    This collection of essays breaks new ground in the field of sensory studies. Organized around the five traditional senses, followed by a section on multisensoriality, the collection facilitates a dialogue between scholars working on literature... mehr

    Zugang:
    Aggregator (lizenzpflichtig)
    Hochschulbibliothek Friedensau
    Online-Ressource
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    This collection of essays breaks new ground in the field of sensory studies. Organized around the five traditional senses, followed by a section on multisensoriality, the collection facilitates a dialogue between scholars working on literature written from the Middle Ages to the present day.

     

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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Robertson, Elizabeth (MitwirkendeR)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9780192657473
    Schriftenreihe: Oxford Twenty-First Century Approaches to Literature Series
    Umfang: 1 online resource (489 pages)
    Bemerkung(en):

    Description based on publisher supplied metadata and other sources

  9. Literature and the Senses
    Beteiligt: Kern-Stähler, Annette (Herausgeber); Robertson, Elizabeth (Herausgeber)
    Erschienen: 2023
    Verlag:  Oxford University Press, Oxford ; OAPEN FOUNDATION, The Hague

    Literature and the Senses critically probes the role of literature in capturing and scrutinizing sensory perception. Organized around the five traditional senses, followed by a section on multisensoriality, the collection facilitates a dialogue... mehr

    Zugang:
    Verlag (kostenfrei)
    Bibliothek der Hochschule Darmstadt, Zentralbibliothek
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    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
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    Bibliothek der Frankfurt University of Applied Sciences
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    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
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    Hochschul- und Landesbibliothek Fulda, Standort Heinrich-von-Bibra-Platz
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    Universitätsbibliothek Gießen
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    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
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    Universität Mainz, Zentralbibliothek
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    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
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    Literature and the Senses critically probes the role of literature in capturing and scrutinizing sensory perception. Organized around the five traditional senses, followed by a section on multisensoriality, the collection facilitates a dialogue between scholars working on literature written from the Middle Ages to the present day. The contributors engage with a variety of theorists from Maurice Merleau-Ponty to Michel Serres to Jean-Luc Nancy to foreground the distinctive means by which literary texts engage with, open up, or make uncertain dominant views of the nature of perception. Considering the ways in which literary texts intersect with and diverge from scientific, epistemological, and philosophical perspectives, these essays explore a wide variety of literary moments of sensation including the interspecies exchange of a look between a swan and a young Indigenous Australian girl; the sound of bees as captured in an early modern poem; the noxious smell of the ‘Great Stink’ that recurs in the Victorian novel; the taste of an aubergine registered in a poetic performance; tactile gestures in medieval romance; and the representation of a world in which the interdependence of human beings with the purple hibiscus plant is experienced through all five senses. The collection builds upon and breaks new ground in the field of sensory studies, focusing on what makes literature especially suitable to engaging with, contributing to, and challenging our perennial understandings of the senses.

     

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