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  1. Culinary Turn : Aesthetic Practice of Cookery
    Contributor: van der Meulen, Nicolaj (Publisher); Wiesel, Jörg (Publisher)
    Published: 20170430
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld, Germany

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice – in turn, cooks are... more

     

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice – in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.

     

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    Source: OAPEN; transcript Open Access
    Contributor: van der Meulen, Nicolaj (Publisher); Wiesel, Jörg (Publisher)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Other identifier:
    Subjects: Food & society
    Other subjects: Sociology; Culinary Turn; Aesthetic Practice; Gastronomy; Nova-regio-cooking; Nutrition; Culinary Arts; Convivium; Culture; Aesthetics; Food Studies; Cultural Studies
  2. Zwischen König und Konstitution
    der Körper der Monarchie vor dem Gesetz des Theaters
    Published: 2001
    Publisher:  Passagen-Verl., Wien

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    Source: Leibniz-Zentrum für Literatur- und Kulturforschung
    Media type: Dissertation
    ISBN: 3-85165-507-9
    Series: Passagen Literaturtheorie
    Subjects: Deutsches Sprachgebiet; Theater; Repräsentation <Politik>; Theater; Repräsentation <Politik>; Deutsches Sprachgebiet; Repräsentation <Politik>; Theater; Deutsches Sprachgeibet
    Scope: 396 S.
    Notes:

    Zugl.: Basel, Univ., Diss., 2001

  3. Blutspuren
    Piraterie und Palimpsest bei Carmen Boullosa, Johann Wilhelm Archenholtz und Alexandre Olivier Exquemelin

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    Source: Leibniz-Zentrum für Literatur- und Kulturforschung
    Media type: Part of a book
    Parent title: In: Transfusionen : Blutbilder und Biopolitik in der Neuzeit.(2005); 2005; S. 227 - 242
  4. "Freibeuterpolitik"
    zur körperlichen und räumlichen Unfaßbarkeit der Piraterie bei Johann Wilhelm Archenholtz und Carl Schmitt

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    Source: Leibniz-Zentrum für Literatur- und Kulturforschung
    Media type: Part of a book
    Parent title: In: Kollektive Gespenster : die Masse, der Zeitgeist und andere unfassbare Körper.(2006); 2006; S. 129 - 156
  5. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Published: [2017]; © 2017
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Hochschulbibliothek der Fachhochschule Aachen
    51 RSE 33
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Duisburg-Essen
    JZC2598
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Institut für Deutsche Sprache und Literatur mit Volkskundlicher Abteilung, Bibliothek
    405/Hb6702#2
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    Institut für Deutsche Sprache und Literatur mit Volkskundlicher Abteilung, Bibliothek
    405/Hb6702#1
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    Universitäts- und Landesbibliothek Münster
    3K 73101
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    Universitätsbibliothek Paderborn
    RRW1560
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber); Reinmann, Raphaela (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Book
    ISBN: 9783837630312; 3837630315
    DDC Categories: 300
    Series: Aesthetic practice ; volume 1
    Subjects: Kochen; Ästhetik
    Scope: 324 Seiten, Illustrationen, Diagramme
  6. Manifest der Künstlerischen Forschung
    eine Verteidigung gegen ihre Verfechter : versetzt mit "Bildstücken", Deklination einer Collage von Sabine Hertig (2019) = Manifesto of Artistic Research : a defense against its advocates : mixed with 'Bildstücke' - a declination of the collage by Sabine Hertig (2019)
    Published: [2020]; © 2020
    Publisher:  Diaphanes, Zürich

    Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Frankfurt, Bibliothek
    KG 3/035
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    Max-Planck-Institut für empirische Ästhetik, Bibliothek
    MT 1350 hen 2020
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    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Bibliothekszentrum Geisteswissenschaften (BzG)
    14/H. p . 243
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    Universitätsbibliothek Gießen
    000 LH 61020 H512
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    Universität Gießen, Zweigbibliothek der UB im Philosophikum II
    009 LH 61020 H512
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    Universität Mainz, Kunsthochschule
    KTH FORSCH 10
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Hertig, Sabine (Künstler)
    Language: German; English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783035802900; 3035802904
    Other identifier:
    9783035802900
    RVK Categories: LH 61020 ; CC 6900
    DDC Categories: 700
    Edition: 1. Auflage
    Series: DENKT KUNST = Think art
    Subjects: Kunstproduktion; Forschung; Ästhetik; Methode; Künstlerische Forschung
    Scope: 62, 62 Seiten, Illustrationen
    Notes:

    Es handelt sich um ein Wendebuch (deutscher / englischer Text)

  7. Manifest der künstlerischen Forschung
    eine Verteidigung gegen ihre Verfechter
    Published: [2020]
    Publisher:  Diaphanes, Zürich ; ProQuest, Ann Arbor

    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
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    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
    No inter-library loan
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783035802917
    Other identifier:
    9783035802900
    RVK Categories: LH 61020 ; CC 6900
    DDC Categories: 700
    Edition: 1. Auflage
    Series: DENKT KUNST
    Subjects: Kunstproduktion; Forschung; Ästhetik; Methode; Künstlerische Forschung
    Scope: 1 Online-Ressource (62 Seiten), Illustrationen
  8. Connectivity as Aesthetic Practice
    Published: 2021
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld ; UTB GmbH, Stuttgart

    Aesthetic practices employ a double-hinged movement in the way they refer to connectivity. On the one hand, it seems as if connectivity in its purely functional orientation towards communicating through digital media is in itself responsible for... more

    Access:
    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
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    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
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    Aesthetic practices employ a double-hinged movement in the way they refer to connectivity. On the one hand, it seems as if connectivity in its purely functional orientation towards communicating through digital media is in itself responsible for having produced aesthetic practices and their social fields of action. On the other hand, it is precisely these aesthetic practices which, in the field of contemporary culture, elaborate the desiderata of connectivity beyond the territorial gaps they already mark out in the social and cultural sciences.

     

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    Source: Union catalogues
    Contributor: Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839437254
    Edition: 1st ed.
    Series: Ästhetische Praxis ; 2
    Subjects: Design; Ästhetik; Vernetzung; Digitalisierung; Medienästhetik
    Scope: 1 Online-Ressource (200 p.)
  9. Praktiken ästhetischen Denkens
    Contributor: Henke, Silvia (Herausgeber); Mersch, Dieter (Herausgeber); Strässle, Thomas (Herausgeber); van der Meulen, Nicolaj (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld ; OAPEN FOUNDATION, The Hague

    Wie lässt sich ästhetisches Denken offenlegen? Die Beiträge des Bandes folgen dazu der Spur bestimmter Begriffe wie Urteil, Synthese, Widerstand, Bildung, Berührung, Essay oder Predigt und machen sie als Praktiken ästhetischen Denkens sichtbar. In... more

    Access:
    Verlag (kostenfrei)
    Technische Hochschule Bingen, Bibliothek
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    Bibliothek der Hochschule Darmstadt, Zentralbibliothek
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    Evangelische Hochschule Darmstadt, Bibliothek
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    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
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    Bibliothek der Frankfurt University of Applied Sciences
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    Hessisches BibliotheksInformationsSystem hebis
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    Philosophisch-Theologische Hochschule Sankt Georgen, Bibliothek
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    Städel Museum, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
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    Bibliothek des Bischöflichen Priesterseminars
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    Hochschul- und Landesbibliothek Fulda, Standort Heinrich-von-Bibra-Platz
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    Technische Hochschule Mittelhessen, Hochschulbibliothek Gießen
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    Universitätsbibliothek Gießen
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    Hessen Kassel Heritage, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
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    Akademie der Wissenschaften und der Literatur, Bibliothek
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    Bibliothek der Hochschule Mainz, Untergeschoss
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    LEIZA - Leibniz-Zentrum für Archäologie, Bibliothek
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    Leibniz-Institut für Europäische Geschichte, Bibliothek
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    Martinus-Bibliothek, Wissenschaftliche Diözesanbibliothek
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    Universität Mainz, Zentralbibliothek
    No inter-library loan
    Evangelische Hochschule Tabor, Bibliothek
    No inter-library loan
    Hessisches Staatsarchiv Marburg, Dienstbibliothek
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    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
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    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
    No inter-library loan

     

    Wie lässt sich ästhetisches Denken offenlegen? Die Beiträge des Bandes folgen dazu der Spur bestimmter Begriffe wie Urteil, Synthese, Widerstand, Bildung, Berührung, Essay oder Predigt und machen sie als Praktiken ästhetischen Denkens sichtbar. In neun Essays verschieben sie dabei die Grenzen zwischen Kunst und Ästhetik, indem sie besonders poetische, visuelle und rhetorische Wirkungen von Gestaltungs-, Schreib- oder Filmarbeiten in den Fokus stellen. Dabei wird deutlich: Das Ästhetische verleiht dem »Wissen«, der »Kritik« oder auch dem »Schöpferischen« einen ebenso befremdlichen wie singulären Sinn.

     

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    Source: Union catalogues
    Contributor: Henke, Silvia (Herausgeber); Mersch, Dieter (Herausgeber); Strässle, Thomas (Herausgeber); van der Meulen, Nicolaj (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Language: German
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839470886; 9783837670882
    DDC Categories: 700; 100; 300
    Series: Edition Medienwissenschaft
    Subjects: Ästhetik; Media studies
    Other subjects: Ästhetische Praxis; Adorno; Harun Farocki; Oskar Hansen; Harry Potter; Sasa Stanisic; Herzens Vene; Stanley Kubrick; Hans Finsler; Esther Ernst; Medien; Medientheorie; Medienästhetik; Medienphilosophie; Medienwissenschaft; Aesthetic Practice; Media; Media Theory; Media Aesthetics; Media Philosophy; Media Studies
    Scope: 1 Online-Ressource (216 p.)
  10. Culinary Turn
    Aesthetic Practice of Cookery
    Published: 2017
    Publisher:  transcript-Verlag, Bielefeld ; Walter de Gruyter GmbH, Berlin

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are... more

    Access:
    Resolving-System (kostenfrei)
    Technische Hochschule Bingen, Bibliothek
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    Bibliothek der Hochschule Darmstadt, Zentralbibliothek
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    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
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    Bibliothek der Frankfurt University of Applied Sciences
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    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
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    Hochschul- und Landesbibliothek Fulda, Standort Heinrich-von-Bibra-Platz
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    Technische Hochschule Mittelhessen, Hochschulbibliothek Gießen
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    Universitätsbibliothek Gießen
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    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
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    Martinus-Bibliothek, Wissenschaftliche Diözesanbibliothek
    No inter-library loan
    Universität Mainz, Zentralbibliothek
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    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
    No inter-library loan
    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
    No inter-library loan

     

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.

     

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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Wiesel, Jörg
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Other identifier:
    RVK Categories: LC 17000
    DDC Categories: 640
    Edition: 1. Auflage
    Series: Ästhetische Praxis
    Subjects: Kochen; Ästhetik; Cooking; Food; Gastronomy; Aesthetic Practice,Gastronomy,Nova-regio-cooking,Nutrition,Culinary Arts,Convivium,Culture,Aesthetics,Food Studi; Ästhetik; Ästhetische Praxis; Convivium; Cultural Studies; Ernährung; Esskultur; Gastronomie; Kulinaristik; Kultur; Kulturwissenschaft; Nova-Regio-Küche
    Scope: 1 Online-Ressource
    Notes:

    Description based on online resource; title from PDF title page (publisher's Web site, viewed June 01., 2017)

  11. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Published: [2017]; © 2017
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Max-Planck-Institut für empirische Ästhetik, Bibliothek
    CC 6920 meu 2017
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    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Bibliothek Sprach- und Kulturwissenschaften (BSKW)
    34/LC 17000 M597
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783837630312
    Other identifier:
    9783837630312
    RVK Categories: LC 17000
    DDC Categories: 640
    Series: Aesthetic practice ; volume 1
    Subjects: Kochen; Ästhetik
    Scope: 324 Seiten, Illustrationen
    Notes:

    Literaturverzeichnis Seite 299-310

  12. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber); Käsmayr, Anneli (Mitwirkender); Reinmann, Raphaela (Mitwirkender)
    Published: [2017]; © 2017
    Publisher:  transcript, Bielefeld ; OAPEN Foundation, The Hague

    Access:
    Verlag (kostenfrei)
    Technische Hochschule Bingen, Bibliothek
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    Bibliothek der Hochschule Darmstadt, Zentralbibliothek
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    Evangelische Hochschule Darmstadt, Bibliothek
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    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
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    Bibliothek der Frankfurt University of Applied Sciences
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    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
    No inter-library loan
    Bibliothek des Bischöflichen Priesterseminars
    No inter-library loan
    Hochschul- und Landesbibliothek Fulda, Standort Heinrich-von-Bibra-Platz
    No inter-library loan
    Technische Hochschule Mittelhessen, Hochschulbibliothek Gießen
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    Universitätsbibliothek Gießen
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    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
    No inter-library loan
    Akademie der Wissenschaften und der Literatur, Bibliothek
    No inter-library loan
    Bibliothek der Hochschule Mainz, Untergeschoss
    No inter-library loan
    Martinus-Bibliothek, Wissenschaftliche Diözesanbibliothek
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    Universität Mainz, Zentralbibliothek
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    Evangelische Hochschule Tabor, Bibliothek
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    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
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    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber); Käsmayr, Anneli (Mitwirkender); Reinmann, Raphaela (Mitwirkender)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Other identifier:
    RVK Categories: LC 17000
    DDC Categories: 300; 640
    Series: Aesthetic practice ; volume 1
    Subjects: Kochen; Ästhetik
    Scope: 1 Online-Ressource (324 Seiten), Illustrationen
    Notes:

    Literaturverzeichnis: Seite 299-310

  13. Culinary Turn
    Aesthetic Practice of Cookery
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (HerausgeberIn); Wiesel, Jörg (HerausgeberIn)
    Published: 2017
    Publisher:  transcript Verlag, [s.l.]

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice – in turn, cooks are... more

    Max-Planck-Institut für ethnologische Forschung, Bibliothek
    No inter-library loan

     

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice – in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking

     

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    Volltext (Description of rights in Directory of Open Access Books (DOAB): Attribution Non-commercial No Derivatives (CC by-nc-nd))
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (HerausgeberIn); Wiesel, Jörg (HerausgeberIn)
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783837630312; 9783839430316
    Subjects: Nutrition. Foods and food supply
    Scope: 1 Online-Ressource (1 electronic resource ( p.))
  14. Culinary Turn
    Aesthetic Practice of Cookery
    Published: 2017
    Publisher:  transcript Verlag, s.l.

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are... more

    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking

     

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    Content information
    Volltext (lizenzpflichtig)
    Source: Union catalogues
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Series: Ästhetische Praxis ; 1
    Subjects: Kochen; Ästhetik;
    Scope: 1 Online-Ressource
  15. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (HerausgeberIn); Wiesel, Jörg (HerausgeberIn); Käsmayr, Anneli (MitwirkendeR); Reinmann, Raphaela (MitwirkendeR)
    Published: [2017]; © 2017
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice in turn, cooks are... more

    Burg Giebichenstein Kunsthochschule Halle, Hochschulbibliothek
    A 41235
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Max-Planck-Institut für ethnologische Forschung, Bibliothek
    GT2853 Meul2017
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    LC 17000 101
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    KGS-Wiss 2068,70
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Hildesheim
    KUL 321 : C75
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    XX 380/161
    No inter-library loan
    Hochschule Osnabrück, Bibliothek Campus Westerberg
    RRRD 139
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    UB Weimar
    Dd 2500/150
    Unlimited inter-library loan, copies and loan

     

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.

     

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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj van der (HerausgeberIn); Wiesel, Jörg (HerausgeberIn); Käsmayr, Anneli (MitwirkendeR); Reinmann, Raphaela (MitwirkendeR)
    Language: English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783837630312
    Other identifier:
    9783837630312
    RVK Categories: LC 17000
    Series: Aesthetic practice ; Volume 1
    Subjects: Gastronomy; Cooking; Food
    Scope: 324 Seiten, Illustrationen, 240 mm x 155 mm, 607 g
  16. Manifest der künstlerischen Forschung
    eine Verteidigung gegen ihre Verfechter = Manifesto of artictic research : a defense against its adocats
    Published: 2020
    Publisher:  Diaphanes, Zürich

    Filmuniversität Babelsberg KONRAD WOLF, Universitätsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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  17. t.b.c._Konnektivität
    Ästhetische Praktiken des Verbindens. Eine kleine Encyclopédie
    Published: 2018
    Publisher:  transcript Verlag

    Hochschule Kempten, Hochschulbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschule Landshut, Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Evangelische Hochschule Nürnberg, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Technische Hochschulbibliothek Rosenheim
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
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    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839437254
    Series: Ästhetische Praxis ; 2
    Subjects: Ästhetik; Kulturwissenschaft; Medien; Culture; Media; Design; Aesthetics; Cultural studies; Medienästhetik; Media Aesthetics; Design; Digitalisierung; Vernetzung; Medienästhetik; Ästhetik
    Scope: 1 Online-Ressource
  18. Connectivity as Aesthetic Practice
    Contributor: van der Meulen, Nicolaj (Publisher); Wiesel, Jörg (Publisher)
    Published: 2018
    Publisher:  transcript, Bielefeld

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    Source: Union catalogues
    Contributor: van der Meulen, Nicolaj (Publisher); Wiesel, Jörg (Publisher)
    Language: English
    Media type: Book
    ISBN: 9783837637250; 3837637255
    Other identifier:
    9783837637250
    Edition: 1. Auflage
    Series: Ästhetische Praxis ; 2
    Subjects: Design; Digitalisierung; Vernetzung; Medienästhetik; Ästhetik
    Other subjects: Connectivity; Criticism; Digitality; Design; Art; Culture; Aesthetics; Media; Cultural Studies; Media Aesthetics
    Scope: 200 Seiten, zahlr. z.T. farb. Abb., 24 cm x 15.5 cm, 356 g
    Notes:

    Erscheint: 1. Quartal 2019, Titel wird leider nicht erscheinen

  19. Manifesto of artistic research
    a defense against its advocates ; mixed with "Bildstücke" - a declination of the collage by Sabine Hertig (2019)
    Published: [2020]
    Publisher:  Diaphanes, Zürich

    Universitätsbibliothek Bamberg
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    Content information
    Volltext (kostenfrei)
    Source: Union catalogues
    Contributor: Hertig, Sabine
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783035802665
    Other identifier:
    RVK Categories: CC 6900 ; LH 61020
    Series: Think art
    Subjects: Ästhetik; Theorie; Methode; Künstlerische Forschung; Manifest; Kunstproduktion; Forschung
    Other subjects: Epistemologie; Institutionenkritik; Kunsttheorie; Künstlerische Forschung; Künstlerische Praxis; Wissen; Ästhetik
    Scope: 1 Online-Ressource (62 Seiten), Illustrationen
    Notes:

    Kostenfreie, einsprachige E-Book-Ausgabe des Originals

  20. Manifest der künstlerischen Forschung
    eine Verteidigung gegen ihre Verfechter; versetzt mit "Bildstücken" - Deklination einer Collage von Sabine Hertig (2019)
    Published: [2020]
    Publisher:  Diaphanes, Zürich

    Universitätsbibliothek Bamberg
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    Universitätsbibliothek Eichstätt-Ingolstadt
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    Content information
    Volltext (kostenfrei)
    Source: Union catalogues
    Contributor: Hertig, Sabine
    Language: German
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783035802917
    Other identifier:
    RVK Categories: CC 6900 ; LH 61020
    Series: Denkt Kunst
    Subjects: Methode; Künstlerische Forschung; Theorie; Manifest; Forschung; Ästhetik; Kunstproduktion
    Other subjects: Epistemologie; Institutionenkritik; Kunsttheorie; Künstlerische Forschung; Künstlerische Praxis; Wissen; Ästhetik
    Scope: 1 Online-Ressource (62 Seiten), Illustrationen
    Notes:

    Kostenfreie, einsprachige E-Book-Ausgabe des Originals

  21. Manifest der künstlerischen Forschung
    eine Verteidigung gegen ihre Verfechter : versetzt mit "Bildstücken" - Deklination einer Collage von Sabine Hertig (2019) = Manifesto of artistic research : a defense against its advocates : mixed with Bildstücke - a declination of the collage by Sabine Hertig (2019)
    Published: [2020]
    Publisher:  Diaphanes, Zürich

    Universitätsbibliothek Bamberg
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    Universitätsbibliothek Bayreuth
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    Universitätsbibliothek Erlangen-Nürnberg, Hauptbibliothek
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    Bayerische Staatsbibliothek
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    Universitätsbibliothek der LMU München
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    Zentralinstitut für Kunstgeschichte, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Evangelische Hochschule Nürnberg, Bibliothek
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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Hertig, Sabine
    Language: German; English
    Media type: Book
    ISBN: 3035802904; 9783035802900
    Other identifier:
    9783035802900
    RVK Categories: LH 61020 ; CC 6900
    DDC Categories: 700
    Edition: 1. Auflage
    Series: Denkt Kunst
    Subjects: Künstlerische Forschung; Methode; Kunstproduktion; Forschung; Ästhetik
    Other subjects: Epistemologie; Institutionenkritik; Kunsttheorie; Künstlerische Forschung; Künstlerische Praxis; Wissen; Ästhetik
    Scope: 62, 62 Seiten, Illustrationen
    Notes:

    Wendebuch

    Deutsche und englische Ausgaben als jeweils kostenfreie E-Books verfügbar

  22. Manifest der Künstlerischen Forschung
    eine Verteidigung gegen ihre Verfechter : versetzt mit "Bildstücken" - Deklination einer Collage von Sabine Hertig (2019) = Manifesto of artistic research : a defense against its advocates : mixed with "Bildstücke" - a declination of the collage by Sabine Hertig (2019)
    Published: [2020]
    Publisher:  Diaphanes, Zürich

    Hochschule für Grafik und Buchkunst, Bibliothek
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Hertig, Sabine (IllustratorIn)
    Language: German; English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783035802900; 9783035802207; 3035802904
    Other identifier:
    9783035802900
    Edition: 1. Auflage
    Series: Denkt Kunst = Think art
    Subjects: Kunstproduktion; Forschung; Ästhetik; Methode; ; Künstlerische Forschung; Manifest; ; Künstlerische Forschung; Methode; Theorie;
    Scope: 62 Seiten, Illustrationen
    Notes:

    Wendebuch

  23. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Published: [2017]; © 2017
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Hochschulbibliothek der Fachhochschule Aachen
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    Universitätsbibliothek Duisburg-Essen
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    Universitäts- und Stadtbibliothek Köln, Hauptabteilung
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    Universitäts- und Landesbibliothek Münster, Zentralbibliothek
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    Universitätsbibliothek Paderborn
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj <<van der>> (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber); Reinmann, Raphaela (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783837630312; 3837630315
    DDC Categories: 300
    Series: Aesthetic practice ; volume 1
    Subjects: Kochen; Ästhetik
    Scope: 324 Seiten, Illustrationen, Diagramme
  24. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Contributor: Meulen, Nicolaj <<van der>> (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Published: [2017]; © 2017
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Access:
    Resolving-System (kostenfrei)
    Hochschulbibliothek der Fachhochschule Aachen
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    Universitätsbibliothek der RWTH Aachen
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    Universitätsbibliothek Bielefeld
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    Evangelische Hochschule Rheinland-Westfalen-Lippe, Bibliothek
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    Hochschule Bochum, Hochschulbibliothek
    No inter-library loan
    Ruhr-Universität Bochum, Universitätsbibliothek
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    Technische Hochschule Georg Agricola, Hochschulbibliothek
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    Fachhochschule Dortmund, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Dortmund
    No inter-library loan
    Hochschulbibliothek der Hochschule Düsseldorf
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    Universitäts- und Landesbibliothek Düsseldorf
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    Universitätsbibliothek Duisburg-Essen
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    Westfälische Hochschule Gelsenkirchen Bocholt Recklinghausen, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek der Fernuniversität
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    Universitätsbibliothek Koblenz
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    Erzbischöfliche Diözesan- und Dombibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Katholische Hochschule Nordrhein-Westfalen (katho), Hochschulbibliothek
    No inter-library loan
    Kunsthochschule für Medien, Bibliothek / Mediathek
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    Rheinische Hochschule Köln gGmbH, Bibliothek
    No inter-library loan
    Technische Hochschule Köln, Hochschulbibliothek
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    Universitäts- und Stadtbibliothek Köln, Hauptabteilung
    No inter-library loan
    Technische Hochschule Ostwestfalen-Lippe, Service Kommunikation Information Medien
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    Hochschule für Wirtschaft und Gesellschaft Ludwigshafen, Bibliothek
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    Hochschule Ruhr West, Hochschulbibliothek
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    FH Münster, Hochschulbibliothek
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    Universitäts- und Landesbibliothek Münster, Zentralbibliothek
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    Universitätsbibliothek Paderborn
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    Universitätsbibliothek Siegen
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    Universitätsbibliothek Trier
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    Hochschule Worms, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Wuppertal
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    Content information
    Volltext (kostenfrei)
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    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj <<van der>> (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Other identifier:
    Series: Aesthetic practice ; volume 1
    Subjects: Kochen; Ästhetik
    Scope: 1 Online-Ressource (324 Seiten), Illustrationen
    Notes:

    Erscheint als Open Access bei De Gruyter

    Der Titel ist Teil des Projekts Knowledge Unlatched

  25. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Contributor: Meulen, Nicolaj <<van der>> (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Published: [2017]; ©2017
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are... more

    Access:
    Hochschulbibliothek der Fachhochschule Aachen
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    Universitätsbibliothek der RWTH Aachen
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    Ruhr-Universität Bochum, Universitätsbibliothek
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    Technische Hochschule Georg Agricola, Hochschulbibliothek
    No inter-library loan
    Hochschulbibliothek der Hochschule Düsseldorf
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek der Fernuniversität
    No inter-library loan
    Hochschule Koblenz, Bibliothek RheinMoselCampus
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Landesbibliothekszentrum Rheinland-Pfalz / Rheinische Landesbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Katholische Hochschule Nordrhein-Westfalen (katho), Hochschulbibliothek
    No inter-library loan
    Kunsthochschule für Medien, Bibliothek / Mediathek
    No inter-library loan
    Technische Hochschule Köln, Hochschulbibliothek
    No inter-library loan
    Hochschule für Wirtschaft und Gesellschaft Ludwigshafen, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschule Ruhr West, Hochschulbibliothek
    No inter-library loan
    Universitäts- und Landesbibliothek Münster, Zentralbibliothek
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    Universitätsbibliothek Paderborn
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    Hochschule Koblenz, RheinAhrCampus, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Siegen
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Wuppertal
    No inter-library loan

     

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking

     

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    Content information
    Volltext (Kostenfrei)
    Volltext (Kostenfrei)
    Source: Union catalogues
    Contributor: Meulen, Nicolaj <<van der>> (Herausgeber); Wiesel, Jörg (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Other identifier:
    Series: Aesthetic practice ; volume 1
    Subjects: Gastronomy; Food; Cooking; Ästhetik; Kulturwissenschaft; Ernährung; Culture; Kultur; Aesthetics; Cultural Studies; Esskultur; Food Studies; Ästhetische Praxis; Kulinaristik; Gastronomie; Nova-Regio-Küche; Convivium; Aesthetic Practice; Nova-regio-cooking; Nutrition; Culinary Arts
    Scope: 1 Online-Ressource (350 Seiten)