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  1. Träume

    Export to reference management software
    Source: BASE Selection for Comparative Literature
    Language: German
    Media type: Undefined
    Format: Online
    DDC Categories: 809
    Subjects: Neuropsychologie; Nachtmahr; Traumbild
    Rights:

    kostenfrei

  2. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: 2018
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln ; Weimar ; Wien

    Universitäts- und Landesbibliothek Bonn
    2018/1311
    Loan of volumes, no copies
    Universitäts- und Landesbibliothek Düsseldorf
    teav120.w347
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universität Münster, Philosophisches Seminar, Bibliothek
    N 405 / 13
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Export to reference management software   RIS file
      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Dissertation
    ISBN: 9783412509538; 3412509531
    Other identifier:
    9783412509538
    Subjects: Zeit <Motiv>; Spiegelung; Film; Videokunst
    Other subjects: (Produktform)Paperback / softback; (DDC-Sachgruppen der Deutschen Nationalbibliografie)700; (VLB-WN)1582: Hardcover, Softcover / Kunst/Kunstgeschichte
    Scope: 364 Seiten, Illustrationen, 24 cm
    Notes:

    Habilitationsschrift, Friedrich-Alexaner-Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  3. Zeit und Form
    Published: 2019
    Publisher:  Vandenhoeck & Ruprecht, Göttingen ; Vandenhoeck & Ruprecht Gmbh & Co. KG

    Access:
    Universitätsbibliothek Gießen
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
    No inter-library loan
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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783412510602
    Other identifier:
    RVK Categories: AP 45100
    DDC Categories: 700; 791; 770
    Edition: 1. Auflage
    Subjects: Film; Videokunst; Spiegelung; Zeit <Motiv>
    Scope: 1 Online-Ressource
  4. Food - Media - Senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
    /AP 14350 B294
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
    91.471.90
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
    001 AP 14350 B294 F6
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783837664799; 3837664791
    Other identifier:
    9783837664799
    RVK Categories: AR 19000 ; EC 5410 ; AP 14350
    DDC Categories: 300; 640
    Series: Media studies ; volume 100
    Subjects: Kochen; Speise; Geschmackswahrnehmung; Kultur; Speise <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Kunst; Film; Kochbuch
    Scope: 327 Seiten, Illustrationen, 22.5 cm x 14.8 cm, 483 g
  5. Food - Media - Senses
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld ; OAPEN FOUNDATION, The Hague

    Food is more than just nutrition. Its preparation, presentation and consumption is a multifold communicative practice which includes the meal's design and its whole field of experience. How is food represented in cookbooks, product packaging or in... more

    Access:
    Verlag (kostenfrei)
    Technische Hochschule Bingen, Bibliothek
    No inter-library loan
    Bibliothek der Hochschule Darmstadt, Zentralbibliothek
    No inter-library loan
    Evangelische Hochschule Darmstadt, Bibliothek
    No inter-library loan
    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
    No inter-library loan
    Bibliothek der Frankfurt University of Applied Sciences
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
    No inter-library loan
    Bibliothek des Bischöflichen Priesterseminars
    No inter-library loan
    Hochschul- und Landesbibliothek Fulda, Standort Heinrich-von-Bibra-Platz
    No inter-library loan
    Technische Hochschule Mittelhessen, Hochschulbibliothek Gießen
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Gießen
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
    No inter-library loan
    Akademie der Wissenschaften und der Literatur, Bibliothek
    No inter-library loan
    Bibliothek der Hochschule Mainz, Untergeschoss
    No inter-library loan
    LEIZA - Leibniz-Zentrum für Archäologie, Bibliothek
    No inter-library loan
    Martinus-Bibliothek, Wissenschaftliche Diözesanbibliothek
    No inter-library loan
    Universität Mainz, Zentralbibliothek
    No inter-library loan
    Evangelische Hochschule Tabor, Bibliothek
    No inter-library loan
    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
    No inter-library loan
    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
    No inter-library loan

     

    Food is more than just nutrition. Its preparation, presentation and consumption is a multifold communicative practice which includes the meal's design and its whole field of experience. How is food represented in cookbooks, product packaging or in paintings? How is dining semantically charged? How is the sensuality of eating treated in different cultural contexts? In order to acknowledge the material and media-related aspects of eating as a cultural praxis, experts from media studies, art history, literary studies, philosophy, experimental psychology, anthropology, food studies, cultural studies and design studies share their specific approaches.

     

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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839464793; 9783837664799; 9783732864799
    RVK Categories: AR 19000 ; EC 5410 ; AP 14350
    DDC Categories: 640; 300
    Series: Edition Medienwissenschaft
    Subjects: Kochen; Speise; Geschmackswahrnehmung; Kultur; Speise <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Kunst; Film; Kochbuch; Media studies; Food & society; Social & cultural history
    Other subjects: Food; Media; Culture; Sensuality; Experience; Food Studies; Cultural History; Media Aesthetics; Media Studies
    Scope: 1 Online-Ressource (330 p.)
  6. Food - media - senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript, Bielefeld ; Walter de Gruyter GmbH, Berlin

    Technische Hochschule Bingen, Bibliothek
    No inter-library loan
    Bibliothek der Hochschule Darmstadt, Zentralbibliothek
    No inter-library loan
    Evangelische Hochschule Darmstadt, Bibliothek
    No inter-library loan
    TU Darmstadt, Universitäts- und Landesbibliothek - Stadtmitte
    No inter-library loan
    Bibliothek der Frankfurt University of Applied Sciences
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek J. C. Senckenberg, Zentralbibliothek (ZB)
    No inter-library loan
    Universität Frankfurt, Elektronische Ressourcen
    /
    No inter-library loan
    Bibliothek des Bischöflichen Priesterseminars
    No inter-library loan
    Hochschul- und Landesbibliothek Fulda, Standort Heinrich-von-Bibra-Platz
    No inter-library loan
    Technische Hochschule Mittelhessen, Hochschulbibliothek Gießen
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Gießen
    No inter-library loan
    Universitätsbibliothek Kassel, Landesbibliothek und Murhardsche Bibliothek der Stadt Kassel
    No inter-library loan
    Akademie der Wissenschaften und der Literatur, Bibliothek
    No inter-library loan
    Bibliothek der Hochschule Mainz, Untergeschoss
    No inter-library loan
    LEIZA - Leibniz-Zentrum für Archäologie, Bibliothek
    No inter-library loan
    Martinus-Bibliothek, Wissenschaftliche Diözesanbibliothek
    No inter-library loan
    Universität Mainz, Zentralbibliothek
    No inter-library loan
    Evangelische Hochschule Tabor, Bibliothek
    No inter-library loan
    Universität Marburg, Universitätsbibliothek
    No inter-library loan
    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
    No inter-library loan
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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839464793
    RVK Categories: AR 19000 ; EC 5410 ; AP 14350
    DDC Categories: 640; 300
    Series: Media studies ; volume 100
    Subjects: Kochen; Speise; Geschmackswahrnehmung; Kultur; Speise <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Kunst; Film; Kochbuch
    Scope: 1 Online-Ressource (327 Seiten)
  7. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: 2018
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln

    Universität Mainz, Zentralbibliothek
    285.605
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain, Rheinstraße
    60 18 A 2328
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Dissertation
    Format: Print
    ISBN: 9783412509538; 3412509531
    RVK Categories: AP 45100
    DDC Categories: 770; 791; 700
    Subjects: Film; Videokunst; Spiegelung; Zeit <Motiv>
    Scope: 364 Seiten, Illustrationen
    Notes:

    Habilitationsschrift, Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  8. Fotografie im Dienste der Gehirnwäsche oder das Märchen von der Liebe zwischen Reichskanzler und Kind
    Published: 2011

    BBF | Bibliothek für Bildungsgeschichtliche Forschung in Berlin
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Article (edited volume)
    Format: Print
    Parent title: In: Spiel mit dem Reich; Wiesbaden : Harrassowitz, 2011; (2011), Seite 39-43; 222 S.
    Subjects: Ideologie; Nationalsozialismus; Bildliche Darstellung; Kind <Motiv>; Jugend <Motiv>; Führerprinzip; Inszenierung; Fotografie
  9. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: [2018]
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln ; Weimar ; Wien

    Technische Hochschule Augsburg
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    Universitätsbibliothek Bamberg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Katholische Stiftungshochschule München, Bibliothek Benediktbeuern
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Erlangen-Nürnberg, Hauptbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschule Landshut, Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Katholische Stiftungshochschule München, Bibliothek München
    No inter-library loan
    Evangelische Hochschule Nürnberg, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Technische Hochschule Nürnberg Georg Simon Ohm, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    OTH- Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg, Hochschulbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Content information
    Volltext (URL des Erstveröffentlichers)
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Dissertation
    Format: Online
    ISBN: 9783412510602
    Other identifier:
    RVK Categories: AP 45100
    DDC Categories: 700
    Edition: 1. Auflage
    Subjects: Videokunst; Struktur; Film; Zeit <Motiv>; Selbstbezüglichkeit
    Other subjects: Zeit; Form; Struktur; experimenteller Film; Videokunst; Spiegelung; Selbstreflexivitär; Selbstreferentialität; Gegenwartskunst; Methodik
    Scope: 1 Online-Ressource, Illustrationen
    Notes:

    Habilitationsschrift, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  10. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: [2018]
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln ; Weimar ; Wien

    Universitätsbibliothek Erlangen-Nürnberg, Hauptbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Bayerische Staatsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschule für Fernsehen und Film, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Zentralinstitut für Kunstgeschichte, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Universitätsbibliothek Regensburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Würzburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Dissertation
    ISBN: 9783412509538; 3412509531
    RVK Categories: AP 45100
    DDC Categories: 700
    Subjects: Zeit <Motiv>; Film; Selbstbezüglichkeit; Videokunst; Struktur
    Other subjects: Zeit; Form; Struktur; experimenteller Film; Videokunst; Spiegelung; Selbstreflexivitär; Selbstreferentialität; Gegenwartskunst; Methodik
    Scope: 364 Seiten, Illustrationen, 24 cm x 17 cm
    Notes:

    Habilitationsschrift, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  11. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: 2018
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln ; Weimar ; Wien

    Universitäts- und Landesbibliothek Bonn
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitäts- und Landesbibliothek Düsseldorf
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitäts- und Landesbibliothek Münster, Zentralbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Dissertation
    Format: Print
    ISBN: 9783412509538; 3412509531
    Other identifier:
    9783412509538
    Subjects: Film; Videokunst; Spiegelung; Zeit <Motiv>
    Scope: 364 Seiten, Illustrationen, 24 cm
    Notes:

    Habilitationsschrift, Friedrich-Alexaner-Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  12. Food - media - senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Publisher); Ruchatz, Jens (Publisher); Wattolik, Eva (Publisher)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld

    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden / Hochschulbibliothek Amberg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschulbibliothek Ansbach
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staatliche Bibliothek, Schloßbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Technische Hochschule Augsburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Augsburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Bamberg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Bayreuth
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Landesbibliothek Coburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Eichstätt-Ingolstadt
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Erlangen-Nürnberg, Hauptbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Kunsthistorisches Institut in Florenz, Max-Planck-Institut, Bibliothek
    Hochschule Weihenstephan-Triesdorf, Zentralbibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Hochschulbibliothek Ingolstadt
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschule Kempten, Hochschulbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Hochschule Landshut, Hochschule für Angewandte Wissenschaften, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Bayerische Akademie der Wissenschaften, Bibliothek
    No inter-library loan
    Bayerische Staatsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Deutsches Museum, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Hochschule München, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Landesamt für Digitalisierung, Breitband und Vermessung, Bibliothek
    No inter-library loan
    Technische Universität München, Universitätsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek der LMU München
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Zentralinstitut für Kunstgeschichte, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Universität der Bundeswehr München, Universitätsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staatliche Bibliothek Neuburg/Donau
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Evangelische Hochschule Nürnberg, Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Technische Hochschule Nürnberg Georg Simon Ohm, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    Deutsches Forum für Kunstgeschichte, Bibliothek
    Staatliche Bibliothek Passau
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Passau
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Leibniz-Institut für Ost- und Südosteuropaforschung, Bibliothek
    No loan of volumes, only paper copies will be sent
    OTH- Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg, Hochschulbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staatliche Bibliothek Regensburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Regensburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Bibliotheca Hertziana - Max-Planck-Institut für Kunstgeschichte
    Hochschule für angewandte Wissenschaften Würzburg-Schweinfurt, Abteilungsbibliothek Schweinfurt
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Ostbayerische Technische Hochschule Amberg-Weiden, Hochschulbibliothek, Standort Weiden
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Technische Hochschule Würzburg-Schweinfurt Bibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universitätsbibliothek Würzburg
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Content information
    Volltext (kostenfrei)
    Volltext (kostenfrei)
    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Publisher); Ruchatz, Jens (Publisher); Wattolik, Eva (Publisher)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839464793; 9783732864799
    Other identifier:
    RVK Categories: AR 19000 ; AP 14350
    Series: Media studies ; Volume 100
    Subjects: Kochen; Kochbuch; Geschmackswahrnehmung; Speise <Motiv>; Kultur; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Film; Kunst; Speise
    Scope: 1 Online-Ressource (327 Seiten)
  13. Food - media - senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Publisher); Ruchatz, Jens (Publisher); Wattolik, Eva (Publisher)
    Published: [2023]
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Universitätsbibliothek der LMU München
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Publisher); Ruchatz, Jens (Publisher); Wattolik, Eva (Publisher)
    Language: English
    Media type: Book
    ISBN: 9783837664799; 3837664791
    Other identifier:
    9783837664799
    RVK Categories: AR 19000 ; AP 14350
    Edition: 1. Auflage
    Series: Edition Medienwissenschaft ; 100
    Subjects: Kochen; Geschmackswahrnehmung; Kochbuch; Speise <Motiv>; Kultur; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Film; Kunst; Speise
    Other subjects: Food; Media; Culture; Sensuality; Experience; Food Studies; Cultural History; Media Aesthetics; Media Studies
    Scope: 327 Seiten, Illustrationen, 22.5 cm x 14.8 cm, 483 g
  14. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: [2018]
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln ; Weimar ; Wien

    Freie Universität Berlin, Universitätsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staatliche Museen zu Berlin, Preußischer Kulturbesitz, Kunstbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Universität der Künste Berlin, Universitätsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
    Filmuniversität Babelsberg KONRAD WOLF, Universitätsbibliothek
    Unlimited inter-library loan, copies and loan
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      BibTeX file
    Source: Philologische Bibliothek, FU Berlin; Staatsbibliothek zu Berlin
    Language: German
    Media type: Dissertation
    ISBN: 9783412509538; 3412509531
    RVK Categories: AP 45100
    DDC Categories: 700
    Subjects: Zeit <Motiv>; Film; Selbstbezüglichkeit; Videokunst; Struktur
    Other subjects: Zeit; Form; Struktur; experimenteller Film; Videokunst; Spiegelung; Selbstreflexivitär; Selbstreferentialität; Gegenwartskunst; Methodik
    Scope: 364 Seiten, Illustrationen, 24 cm x 17 cm
    Notes:

    Habilitationsschrift, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  15. Towards an Aesthetics of Algorithmic Art: Manfred Mohr's Algorithms & Sol LeWitt's Concepts
    Published: 2024
    Publisher:  Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU), Erlangen

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      BibTeX file
    Source: Union catalogues
    Contributor: Wattolik, Eva (Akademischer Betreuer)
    Language: English
    Media type: Dissertation
    Format: Online
    Other identifier:
    Subjects: Kunst; Computerkunst; Ästhetik; Algorithmus
    Other subjects: Aesthetics; Algorithmic Art; Conceptual Art; Manfred Mohr; Sol LeWitt; Kunstgeschichte
    Scope: Online-Ressource
    Notes:

    Dissertation, Erlangen, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (FAU), 2022

  16. Food - media - senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript, Bielefeld

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    Content information
  17. Zeit und Form
    Spiegelungstechniken in der Film- und Videokunst
    Published: 2018
    Publisher:  Böhlau Verlag, Köln

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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Dissertation
    Format: Print
    ISBN: 9783412509538; 3412509531
    Other identifier:
    9783412509538
    Subjects: Film; Videokunst; Spiegelung; Zeit <Motiv>
    Other subjects: (Produktform)Paperback / softback; (DDC-Sachgruppen der Deutschen Nationalbibliografie)700; (VLB-WN)1582: Hardcover, Softcover / Kunst/Kunstgeschichte
    Scope: 364 Seiten, Illustrationen, 24 cm
    Notes:

    Habilitationsschrift, Universität Erlangen-Nürnberg, 2014

  18. Fumie Sasabuchi
    [anlässlich der Ausstellung der Debütanten-Preisträger der Akademie der Bildenden Künste, München 2006]
    Contributor: Kiener, Esther (Herausgeber); Schwenk, Bernhart (Mitwirkender); Wattolik, Eva (Mitwirkender); Sasabuchi, Fumie (Illustrator)
    Published: 2006
    Publisher:  Verl. für Moderne Kunst, Nürnberg

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      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Kiener, Esther (Herausgeber); Schwenk, Bernhart (Mitwirkender); Wattolik, Eva (Mitwirkender); Sasabuchi, Fumie (Illustrator)
    Language: German; English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783938821657; 3938821655
    Subjects: Überzeichnung <Kunst>; Anatomie <Motiv>; Modefotografie; Überzeichnung <Kunst>; Tätowierung <Motiv>; Modefotografie; Kind
    Other subjects: Sasabuchi, Fumie (1975-); Sasabuchi, Fumie (1975-)
    Scope: 115 S., überw. Ill., 250 cm
    Notes:

    Text dt. und engl.

  19. Food - Media - Senses
    Interdisciplinary Approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld

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    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Conference proceedings
    Format: Online
    ISBN: 9783839464793
    Other identifier:
    9783839464793
    Edition: 1. Auflage
    Corporations / Congresses: Food - media - senses (2021, Online)
    Series: Edition Medienwissenschaft ; 100
    Subjects: Kochen; Speise; Geschmackswahrnehmung; Kultur; Speise <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Kunst; Film; Kochbuch
    Other subjects: (Produktform)Digital download; (Produktform (spezifisch))PDF; (Zielgruppe)Fachpublikum/ Wissenschaft; (VLB-WN)9744; (DDC Deutsch 22)300; (DDC Deutsch 22)390; (BISAC Subject Heading)SOC052000; (BIC subject category)JFD; (BIC subject category)JFCV; (BIC subject category)HBTB; Food; Media; Culture; Sensuality; Experience; Food Studies; Cultural History; Media Aesthetics; Media Studies;; Food; Media; Culture; Sensuality; Experience; Food Studies; Cultural History; Media Aesthetics; Media Studies
    Scope: 1 Online-Ressource, 330 Seiten, 60 Farbabbildungen, 5 SW-Abbildungen
  20. Träume
    vier Vorträge ; [Erlanger Universitätstage 2014]
    Contributor: Freiburg, Rudolf (Mitwirkender); Alzheimer, Christian (Mitwirkender); Kirchmann, Kay (Mitwirkender); Kretzschmar, Dirk (Mitwirkender); Wattolik, Eva (Mitwirkender)
    Published: 2015
    Publisher:  FAU University Press, Erlangen

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    Source: Union catalogues
    Contributor: Freiburg, Rudolf (Mitwirkender); Alzheimer, Christian (Mitwirkender); Kirchmann, Kay (Mitwirkender); Kretzschmar, Dirk (Mitwirkender); Wattolik, Eva (Mitwirkender)
    Language: German
    Media type: Book
    Format: Online
    Other identifier:
    Series: FAU Forschungen, Reihe A, Geisteswissenschaften ; 4
    Subjects: Literatur; Film; Videokunst; Traum <Motiv>; Neurowissenschaften; Traum; Traum; Traum; Kognitive Neurowissenschaft; Schlaf; Traum Motiv; Literatur; Film; Tagtraum; Füssli, Johann Heinrich 1741-1825; Videokunst
    Other subjects: Neuropsychologie; Nachtmahr; Traumbild
    Scope: Online-Ressource
  21. Fotografie im Dienste der Gehirnwäsche oder das Märchen von der Liebe zwischen Reichskanzler und Kind
    Published: 2011

    BBF | Bibliothek für Bildungsgeschichtliche Forschung in Berlin
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    Deutsches Historisches Institut Washington, Bibliothek
    No inter-library loan
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    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Article (edited volume)
    Format: Print
    Parent title: In: Spiel mit dem Reich; Wiesbaden : Harrassowitz, 2011; (2011), Seite 39-43; 222 S.

    Subjects: Ideologie; Nationalsozialismus; Bildliche Darstellung; Kind <Motiv>; Jugend <Motiv>; Führerprinzip; Inszenierung; Fotografie
  22. Food - Media - Senses
    Interdisciplinary Approaches
    Contributor: Bartz, Christina (HerausgeberIn); Ruchatz, Jens (HerausgeberIn); Wattolik, Eva (HerausgeberIn)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld

    Klappentext: Food is more than just nutrition. Its preparation, presentation and consumption is a multifold communicative practice which includes the meal's design and its whole field of experience. How is food represented in cookbooks, product... more

    Access:
    Verlag (kostenfrei)
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
    Unlimited inter-library loan, copies and loan

     

    Klappentext: Food is more than just nutrition. Its preparation, presentation and consumption is a multifold communicative practice which includes the meal's design and its whole field of experience. How is food represented in cookbooks, product packaging or in paintings? How is dining semantically charged? How is the sensuality of eating treated in different cultural contexts? In order to acknowledge the material and media-related aspects of eating as a cultural praxis, experts from media studies, art history, literary studies, philosophy, experimental psychology, anthropology, food studies, cultural studies and design studies share their specific approaches.

     

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    Source: Staatsbibliothek zu Berlin
    Contributor: Bartz, Christina (HerausgeberIn); Ruchatz, Jens (HerausgeberIn); Wattolik, Eva (HerausgeberIn)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839464793; 9783837664799; 9783732864799
    Other identifier:
    hdl: 20.500.12854/131300
    RVK Categories: EC 5410 ; AR 19000
    Series: Edition Medienwissenschaft
    Subjects: Media studies; Food & society; Social & cultural history
    Scope: 1 Online-Ressource (330 p.)
  23. Food - media - senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Publisher); Ruchatz, Jens (Publisher); Wattolik, Eva (Publisher)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript Verlag, Bielefeld

    Access:
    Verlag (kostenfrei)
    Verlag (kostenfrei)
    Verlag (kostenfrei)
    Resolving-System (kostenfrei)
    Alice Salomon Hochschule Berlin, Bibliothek
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    Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin, Hochschulbibliothek
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
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    Universität der Künste Berlin, Universitätsbibliothek
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    Brandenburgische Technische Universität Cottbus - Senftenberg, Universitätsbibliothek
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    Europa-Universität Viadrina, Universitätsbibliothek
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Content information
    Volltext (kostenfrei)
    Volltext (kostenfrei)
    Cover (lizenzpflichtig)
    Source: Staatsbibliothek zu Berlin
    Contributor: Bartz, Christina (Publisher); Ruchatz, Jens (Publisher); Wattolik, Eva (Publisher)
    Language: English
    Media type: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839464793; 9783732864799
    Other identifier:
    RVK Categories: AR 19000 ; AP 14350
    Series: Media studies ; Volume 100
    Subjects: Kochen; Kochbuch; Geschmackswahrnehmung; Speise <Motiv>; Kultur; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Film; Kunst; Speise
    Scope: 1 Online-Ressource (327 Seiten)
  24. Food - media - senses
    interdisciplinary approaches
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Published: 2023
    Publisher:  transcript, Bielefeld

    Universitätsbibliothek Bielefeld
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    Ruhr-Universität Bochum, Universitätsbibliothek
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    Universitäts- und Landesbibliothek Bonn
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    Universitäts- und Landesbibliothek Düsseldorf
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    Universitätsbibliothek Duisburg-Essen
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    Universitätsbibliothek der Fernuniversität
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    Universitäts- und Stadtbibliothek Köln, Hauptabteilung
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    FH Münster, Hochschulbibliothek
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    Universitäts- und Landesbibliothek Münster, Zentralbibliothek
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    Universitätsbibliothek Siegen
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    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Bartz, Christina (Herausgeber); Ruchatz, Jens (Herausgeber); Wattolik, Eva (Herausgeber)
    Language: English
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783837664799; 3837664791
    Other identifier:
    9783837664799
    RVK Categories: AR 19000
    Series: Media studies ; volume 100
    Subjects: Kochen; Speise; Geschmackswahrnehmung; Kultur; Speise <Motiv>; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Kunst; Film; Kochbuch
    Scope: 327 Seiten, Illustrationen
  25. Fotografie im Dienste der Gehirnwäsche oder das Märchen von der Liebe zwischen Reichskanzler und Kind
    Published: 2011

    BBF | Bibliothek für Bildungsgeschichtliche Forschung in Berlin
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    Source: Union catalogues
    Language: German
    Media type: Article (edited volume)
    Format: Print
    Parent title: In: Spiel mit dem Reich; Wiesbaden : Harrassowitz, 2011; (2011), Seite 39-43; 222 S.

    Subjects: Ideologie; Nationalsozialismus; Bildliche Darstellung; Kind <Motiv>; Jugend <Motiv>; Führerprinzip; Inszenierung; Fotografie