Narrow Search
Last searches

Results for *

Displaying results 1 to 1 of 1.

  1. Russische Küche und kulturelle Identität
    Contributor: Franz, Norbert (Publisher)
    Published: 2013
    Publisher:  Univ.-Verl., Potsdam

    Export to reference management software   RIS file
      BibTeX file
    Content information
    Source: Union catalogues
    Contributor: Franz, Norbert (Publisher)
    Language: Multiple languages
    Media type: Book
    Format: Print
    ISBN: 9783869561059
    Other identifier:
    9783869561059
    RVK Categories: KH 1040 ; KH 1070 ; LC 17326
    DDC Categories: 891.8; 700; 791
    Subjects: Russisch; Literatur; Nahrungsaufnahme <Motiv>; Trinken <Motiv>; Kochen <Motiv>; Geschichte; Aufsatzsammlung; ; Russland; Ess- und Trinksitte; Kulturelle Identität; Geschichte; Aufsatzsammlung;
    Scope: 450 S., Ill., 21 cm
    Notes:

    Literaturangaben