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Can food produced with new plant engineering techniques succeed in the marketplace?
a case study of apples
Autor*in:
Marette, Stéphan
;
Beghin, John C.
;
Disdier, Anne-Célia
;
Mojduszka, Eliza M.
Erschienen:
[2021]
Verlag: Center for Agricultural and Rural Development, Ames, Iowa
Bibliographische Angaben
Zugang
Export
Zugang:
Verlag
(kostenfrei)
Verlag
(kostenfrei)
Kiel: ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
Standort:
ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
Signatur:
VS 318
Fernleihe:
keine Fernleihe
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Quelle:
Verbundkataloge
Sprache:
Englisch
Medientyp:
Buch (Monographie)
Format:
Online
Schriftenreihe:
Working paper / Center for Agricultural and Rural Development ; 21-624 (September 2021)
Schlagworte:
new plant engineering techniques (NPETs)
;
gene editing (GE)
;
consumer information
;
willingness to pay
;
food innovation
;
industrial organization
;
apple
Umfang:
1 Online-Ressource (circa 41 Seiten), Illustrationen